Mod de preparare:
„Astăzi o să-mi fac o salată de ton. Curățăm castraveții și îi tăiem, așa cum considerăm noi și cum vrem noi, că asta e frumusețea atunci când gătești acasă, că poți să-ți faci tu cum vrei să arate mâncarea. Urmează și ridichile. Tăiem și ardeiul gras, așa cum ne place nouă și tăiem și un pic de ceapă, din asta, roșie și frecăm bine, bine și ceapa în mână, ca să se frăgezească și să nu mai fie atât de iute.
Și uite cum avem totul pregătit, hai să montăm salata că de acum situația este foarte simplă. Punem așadar, ridichile, castraveții, punem și ceapa aici undeva, și ardeiul… wow ce frumos arată! Și să nu uităm, că am zis că pun și vreo 2-3 măsline… 4, așa, perfect! Iar pe mijloc o să punem cutia. Eu am optat pentru ton în suc propriu, pe care o să-l și scurg un pic, dar o să las și un pic de suc înăuntru, pentru că în felul ăsta o să zemuiesc puțin salata noastră. Atât, cam asta este.
Acum hai să facem și un dressing.
Începem așa, am niște piper Cayenne, pentru că face bine la inimă, nu vă speriați că nu prea curge, piperul Cayenne e mai moale și atunci… nu curge. O să pun o lingură de ulei de sâmburi de struguri, doar atât. O să mai pun 3 granule de sare celtică, avem jumătate de lămâie, pe care o stoarcem deasupra și mai am aici semințe de cânepă necorticată, cam o lingură pun, îmi plac mult de tot, ăsta este un aport de proteină. Amestec salata și ne apucăm de masă”, a spus vedeta într-un videoclip postat pe Facebook.